De najaarsnieuwsbrief van Grieks Restaurant Marathon in Leidschendam staat weer vol met nieuws. Ons traditionele familierestaurant zorgt voor gezellige Lunches en Avondjes op Vakantie. Het terras seizoen is voorbij en wat hebben we met u genoten van al die zonnige uren!

Kom nu lekker binnen genieten van de Griekse warmte. Wij verwelkomen u graag aan de Sluiskant 16 in Leidschendam met een ouzo van het huis.

Graag tot ziens, Mike en Norine Hristodulu & medewerkers.

Restaurant

Ook zo’n zin in een middagje of een avondje op vakantie in Griekenland? Kom dan snel naar ons restaurant aan de sluisjes. Reserveren kan eenvoudig via onze website.

Bezorgen/afhalen

Een Griekse maaltijd, Griekse lunch of het Griekse pitabroodje kunt u afhalen bij het restaurant zelf. Bij afhalen krijgt u 10% korting op de bestelling (m.u.v. feestdagen en speciale dagen als Moederdag etc.).

Catering

Wilt u als bedrijf voor uw feest of partij eens wat anders? De Griekse keuken is zeer uitgebreid en kent niet alleen de bekende traditionele gerechten, maar ook kleine typisch Griekse hapjes behoren tot de keuzemogelijkheid.

Nieuwsbrief december 2014

Agenda

Kerstdagen 24, 25 en 26 december

Kerstavond woensdag 24 december, eerste Kerstdag donderdag 25 december en tweede kerstdag vrijdag 26 december zijn wij geopend om u geheel in Kerstsfeer te ontvangen. Eerste en tweede Kerstdag zijn er twee zittingen. Het zal lekker druk worden, dus wilt u komen eten reserveer dan snel uw tafel

Oudjaar 31 december 2014

Op dinsdag 31 december zijn wij geopend TOT 20:00 zodat ook wij het oude jaar kunnen uitluiden.

NIEUWJAAR

Kom op 1 januari 2015 gezellig met ons proosten op het nieuwe jaar. Het zal vanouds lekker druk worden, dus wilt u komen eten reserveer dan snel uw tafel. Jamas !!

Live muziekavond 16 januari 2015

Op vrijdag 16 januari zal er weer een live muziek en dansavond zijn met medewerking van het beroemde Griekse duo Navtilos. We hebben zulke positieve reacties gekregen op de live muziek dat Navtilos met veel plezier weer terugkomt bij ons. http://www.duonavtilos.nl
Ook zal de traditionele Griekse dansgroep u weer begeleiden om samen de dansvloer op te gaan!!

Ons advies is snel uw tafel reserveren dan bent u zeker van een tafeltje tijdens deze feestavond!!

Papa Nikos - De Jungle Man

Komt op woendag 21 januari een voorproefje JUNGLETOUR geven.

Reserveer uw tafel

Like ons!


Graag tot ziens bij


Grieks Restaurant Marathon
Sluiskant 16
Leidschendam

070-3205033
info@marathon-leidschendam.nl
www.marathon-leidschendam.nl

Prettige feestdagen toegewenst van Mike, Norine en team Marathon

Wat is de zomer tot laat in de herfst ons blijven verblijden. De kou doet voorzichtig haar intrede en de feestdagen komen eraan. Sinterklaas is al druk bezig in het land en de Kerstmarkten staan zich op te warmen om u gezellig te ontvangen. We hebben er zin in. U ook?

Griekse sferen met live muziek

Op 24 oktober hebben we samen met vele gasten ons vijfjarig bestaan gevierd. Met live muziek van het Griekse duo Navtilos en het overweldigende optreden van onze buikdanseres staat deze avond gekleurd in het geheugen van velen.

Het goede nieuws is dat we in januari weer een live muziekavond samen met Navtilos gaan organiseren. En natuurlijk komt onze geweldige charmante buikdanseres Stella ook weer speciaal voor u dansen. Reserveer alvast vrijdag 16 januari in uw agenda. Reserveer nu dan bent u verzekerd van een tafel, maar wacht niet te lang.

Primeur: Kerstfestijn op het Damplein

Op zaterdag 13 december start het Kerstfestijn op het Damplein wat speciaal voor dit feest is omgetoverd tot Het Charles Dickensplein. De ondernemers van Leidschendam-centrum hebben de handen in een geslagen en presenteren voor het eerst een heus Kerstfestijn.

Een plein vol met winterse kerstchalets en kramen, volop muziek, entertainment, workshops kerststukjes maken voor jong en oud, oud Hollandse spellen en zelfs een veiling van de mooiste Kerststukken. En voor de inwendige mens is er van alles te eten en te drinken. Van Glühwein tot warme chocolade melk en van een broodje worst tot Griekse loukoumades (traditionele Griekse oliebollen).

Samen met Scrooge openen we om 14:00 het Kerstfestijn. Ga met de Kerstman op de foto en maak nog een ritje in de Kersttrein. Ook kunt u een rondvaart maken op de Vliet met de kerstboot. Tickets zijn vooraf te verkrijgen via 070-4451869. Om 16:30 worden alle lichtjes ontstoken op het Dickensplein, wat een feest. De lampionnenoptocht start om 18.00, want die is tijdens het lichtjesfeest onmisbaar. Er liggen flyers bij ons op de zaak met het programma.

Kortom er is genoeg te doen. Zet het alvast in uw agenda: 13 december op het Damplein voor het Kerstfestijn!

Feestdagen op komst... geen crisis!

Twee jaar geleden zijn we gestart met onze succesformule tijdens de Kerstdagen. Lekker relaxt uit eten zonder crisis. Geen dure Kerstmenu's met te veel gangen waar u niet op zit te wachten. Daarom kunt u ook dit jaar weer genieten van ons welbekende standaardmenu tegen dezelfde prijzen. Wel hebben we in verband met de te verwachte drukte twee zittigen ingelast. De eerste zitting is van 17:00 tot 19:30 en de tweede zitting start om 19:30. Geldig op beide Kerstdagen. Reserveer hier uw tafel dan bent u verzekerd van een zorgeloos Kerstfeest.

Proosten op het nieuwe jaar 1-1-2015

Uit ervaring weten wij hoe leuk het is om op 1 januari met vele klanten op het nieuwe jaar te proosten. 1 januari is dan ook altijd een top dag om uit eten te gaan en die extra Griekse Nieuwjaars knuffels doen het hem zeker! Reserveren is aan te raden.

Jungle fans opgelet, Papa Nikos komt eraan

Bent u weleens op vakantie geweest naar Rhodos, het eiland waar Mike vandaan komt? Dan is de kans groot dat u een Jungle Tour heeft gemaakt samen met Papa Nikos, de enige echte Jungle Man. Geweldige ervaring, vol met kostelijke momenten.

Tijdens de vakantiebeurs in Utrecht zal Papa Nikos, in de Rhodos stand aanwezig zijn ter promotie van "ons" eiland. Wat nog leuker is, is dat wij de Jungle Man hebben uitgenodigd om op woensdag 21 januari naar ons restaurant te komen voor een voorproefje van zijn Jungle. Dat wordt genieten! Vergeet uw camera niet mee te nemen. Reserveer hier tijdig uw tafel.

Bijna 500 LIKES op onze Facebook pagina!

In korte tijd hebben we bijna 500 likes verzameld van onze vrienden op Facebook! Dank jullie wel, geweldig. We vinden het leuk om regelmatig nieuwtjes te plaatsen op Facebook.

Heeft u zelf geen Facebook account dan kunt u de Facebook pagina van Marathon Leidschendam inzien via onze website. Daar staan de laaste posts altijd vermeld.

Als u wel een Facebook account heeft zouden wij het leuk vinden als u Marathon Leidschendam een "LIKE" geeft en onze pagina deelt met uw Facebook vrienden. Zo blijft u ten alle tijden op de hoogte van nieuwtjes en acties en uw vrienden ook.

 
 Wilt u deze nieuwsbrief doorsturen naar uw familie en vrienden dan kunnen ook zij meegenieten.

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kun je hier kiezen voor  afmelden .